Over Empowercoach

Over Empowercoach

Mijn naam is Esther van Beest. Ik ben sinds 2014 afgestudeerd (ecologisch) pedagoog. Ik ben sinds oktober 2018 eigenaar van Empowercoach. Ik ben hierin werkzaam als ambulant hulpverlener gericht op jeugd en gezin. Mijn werkgebied bevind zich in de regio Rivierenland, Utrecht en Rotterdam.

Ik ben van nature iemand die kijkt naar de mogelijkheden en situaties goed kan omdenken. Ik vind het belangrijk om te kijken vanuit het positieve om hieruit kracht te halen. Binnen mijn werk maak ik gebruik van humor en lever ik maatwerk. Dit betekent dat ik elke situatie anders bekijk en binnen elke situatie aansluit op wat er nodig is. Hierin kijk ik naar het stellen van haalbare doelen en betrek ik het hele systeem (gezin en/of andere belangrijke betrokkenen).

Achtergrond

In 2009 heb ik mijn diploma’s activiteitenbegeleider en onderwijsassistente behaald, SPW 4. Daarna ben ik gaan werken binnen de crisis- en overbruggingsopvang. In 2014 heb ik aan de HU Utrecht mijn diploma voor de opleiding ecologische pedagogiek behaald. Na acht jaar binnen de crisis- en overbruggingsopvang te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben als persoonlijk begeleider binnen de psychiatrie gaan werken. Daar heb ik twee jaar met veel plezier veel geleerd en gewerkt.

Inmiddels werk ik als zelfstandige en werk ik voor verschillende organisaties zoals: Koninklijke Kentalis en de Justitiƫle Jeugdinrichting.